Maatoplossingen

Dagelijks verse vaat

Speciaal voor cateraars, bedrijfskantines en beursdeelnemers, die materiaal voor een langere periode of voor een termijn willen inhuren, heeft Profiwash een innovatief concept ontwikkeld en daarna verder uitgebouwd: 
Profiwash ruilt dagelijks bij u de vuile vaat tegen propere vaat.

Het is zeer eenvoudig:

Porselein, glaswerk en bestek wordt door Profiwash in geëigende en hygiënische verpakkingen ter plaatse geleverd. Profiwash levert de dagbehoefte aan tafelgerei, zelfs verpakt per set.

Buiten levering verzorgt Profiwash ook de ophaling van het vuile servies op een afgesproken tijdstip en omwisseling tegen zuivere materialen.

De individuele aanpassing van de daghoeveelheid is steeds mogelijk. Berekening kan per stuk, per dag of per maand. Eventueel spoelen van eigen gerei, zelfs kookgerei is mogelijk.

Bijkomende voordelen: Dankzij onze services bespaart u een belangrijke hoeveelheid plaats en wint u enorm aan flexibiliteit. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld belangrijke delen van een gebouwencomplex voor andere doeleinden gebruikt worden of zelfs volledig afgestoten worden. En aangezien men ook geen tafelgerei of machines meer dient aan te kopen, vervallen ook belangrijke lange-termijn investeringen, met belangrijke onderhoudscontracten en andere secundaire kosten.

U heeft nood aan een oplossing op maat?

Comments