Reinigen van Herbruikbare Bekers

bekers reinigen

Speciaal voor milieubewuste besturen, verenigingen, organisaties en bedrijven, die beschikken over een grote voorraad herbruikbare bekers en deze ook dikwijls gebruiken, is er de spoelservice!
Reinigen kost handen vol geld:
- investering (ruimte, infrastructuur, vaatwasmachines, demineralisatie, werktafels, hulpmiddelen)
- personeel (verantwoordelijken en tijdelijken, weekendpersoneel, ...)
- water, energie, detergenten.
- onderhoud en infrastructuur.
Zonder te spreken van de nodige kopzorgen...

Vergeet de moeilijk te berekenen en dikwijls onbeheersbare kosten en vertrouw uw bekers aan Profiwash voor een professionele reiniging.

In onze professionele wasinstallaties reinigen we dagelijks duizenden bestekken, borden, glazen, kunststoffen recipiënten en bekers. Dit gebeurt allemaal gegarandeerd voedselveilig ven met een optimale uitstraling en kwaliteit.
We voegen daar binnenkort graag uw bekers aan toe.

Speciale wensen of voorschriften? We bieden u persoonlijke oplossingen, die exact op uw vereisten zijn afgestemd.

 

Herkent u dit?
- U heeft een eigen voorraad bekers, maar voor een belangrijk project heeft u extra bekers moeten huren. Bij retour zijn uw bekers en de huurbekers vermengd...
Of u heeft meerdere modellen bekers voor een zelfde project moeten inzetten. Uiteraard komt alles ongesorteerd terug...

   - Op uw vraag kunnen wij de bekers opnieuw netjes sorteren!
   - Controleren van de teruggekomen bekers op beschadiging, abnormale bevuiling of schimmel? Bij Profiwash is dit standaard service!

Profiwash is gevestigd in Rotselaar, vlakbij Leuven. Dit is centraal België, bovendien vlak bij de snelweg E314. Dit maakt ons voor iedereen vlot bereikbaar, met een minimale ecologische voetafdruk.
Onze installaties zijn voorzien van de meest geavanceerde technieken. Ze zijn verder ontwikkeld voor de specifieke eisen voor het reinigen van kunststof bekers. Ze zijn ecologisch en economisch geoptimaliseerd inzake verbruik van energie, water en detergenten.

Een volautomatische installatie voor waterontharding aangevuld met een dubbele Osmose installatie voorziet de machines van zuiver water met een puurheid van de hoogste kwaliteit. Naspoelen kan zonder extra toevoeging van droog- of naspoelmiddel. Het spoelwater is volledig vrij van mineralen, die voor vlekken zouden kunnen zorgen. De bekers moeten zelfs niet gepoleerd worden.

Beroep doen op PROFIWASH  garandeert een professionele, betrouwbare en snelle reiniging van uw bekers!

Voor het flexibele machinepark van Profiwash maakt het niet uit welke modellen er dienen gereinigd te worden.
Vergewis u er bij de aankoop van de bekers wel van dat niet alleen de bekers maar ook hun bedrukking vaatwasbestendig dienen te zijn.

Uw herbruikbare bekers zitten uiteraard in handige kratten met deksel voor een gemakkelijk transport en dito opslag. Ook kratten en deksels dienen na elk gebruik grondig gereinigd en gedroogd te worden. Vuile kratten contamineren de bekers, met nefaste gevolgen.

Na behandeling worden de bekers conform uw wensen inzake aantallen en stapelwijze terug in de gereinigde kratten gestouwd. Al dan niet verzegeld worden ze gestapeld voor het volgende gebruik.

Deze tips kunnen je behoeden voor fouten bij de aankoop van kratten.
Wil je weten welke? Druk hier.

Kratten kopen?

Meer info? Vul onderstaand formulier in.

CAPTCHA
Gelieve onderstaande code in te geven om de website te vrijwaren van mogelijke spam-inzendingen.
Beeld-CAPTCHA
Vul de karakters in getoond in de afbeelding.